Das Bild zeigt eine Frau, die vor ihrem Laptop sitzt. Sie streckt die Arme in die Luft und scheint sich zu freuen.

It’s never too early to start planning your career

International career service at HHN, in collaboration with Welcome Centre Heilbronn is hosting the event “It‘s never too early to start planning your career” to provide you with valuable relevant information on services and support that you as an international student need when applying for an internship and a job in Germany.

Language: English

Date and Time: Monday 12.04.2021, 16:30 – 18:00

Place: Via Webex (A webex link will be sent to you after registration)

What to expect:

• Overview of regional job market
  • Learn about career support services and support programmes inside and outside Hochschule Heilbronn
  • Some tips for a successful job application
  • Meet with international students who successfully got hired

If interested, register at: https://eveeno.com/never_too_early

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

International Career Service der HHN veranstaltet in Zusammenarbeit mit dem Welcome Centre Heilbronn die Veranstaltung "It's never too early to start planning your career", damit Sie wichtige Informationen über Services und Unterstützung erhalten, die Sie als internationale Studierende bei der Bewerbung um ein Praktikum und einen Job in Deutschland benötigen.

Datum und Uhrzeit: Montag, 12.04.2021, 16:30 – 18:00

Ort: Via Webex (Ein Webex-Link wird Ihnen nach der Anmeldung übermittelt)

Was Sie erwarten können:

• Überblick über den regionalen Arbeitsmarkt.
  •  Infos zu karrierefördernden Angeboten innerhalb und außerhalb von HHN
  • Tipps für eine erfolgreiche Bewerbung
  • Gelegenheit, sich mit internationalen Student*innen zu treffen, die erfolgreich angestellt wurden

Bei Interesse melden Sie sich bitte an unter: https://eveeno.com/never_too_early