Call for Participation: NordiCHI 2020

|10.04.2022

We like to invite you to the NordiCHI workshop we are organizing on 25th October. We will explore challenges and best practices for designing for orchestration in Mixed and Virtual Reality. The goals are:

Raise awareness of the hidden work of orchestration in Virtual and Mixed Reality,

identify challenges related to orchestration in Virtual and Mixed Reality,

development of best practices for designing for orchestration,

exploring enactment as tool for creating mock-ups.

The position paper deadline is 1st September 2020. Further information at: https://www.unitylab.de/designing-for-orchestration-in-xr-nordichi-2020-workshop

Mann und Frau sitzen auf der Couch und freuen sich über eine Nachricht auf dem Notebook

Here you can find all press releases of the last years about the UniTyLab of Heilbronn University.

Zum News

Empfohlene Artikel