Best paper award for Heilbronn at ICHI 2020 conference

|10.04.2022

Great achievement for three UniTyLab members of Heilbronn University! The paper „Continuous Interaction for a Virtual Reality Exposure Therapy System“ won the best paper award at the 8th IEEE International Conference on Healthcare Informatics (ICHI) 2020.

The authors Marius Koller, Sebastian Felix Rauh, Anders Lundström, Cristian Bogdan and Gerrit Meixner can look forward to 500 USD and a publication at the Journal of Healthcare Informatics Research (JHIR).

Mann und Frau sitzen auf der Couch und freuen sich über eine Nachricht auf dem Notebook

Here you can find all press releases of the last years about the UniTyLab of Heilbronn University.

Zum News

Empfohlene Artikel